Koga Signature

Op sommige projecten zijn we extra trots. Koga Signature, de online fietsconfigurator die wij sinds 2005 voor fietsenfabrikant Koga in Heerenveen mogen verzorgen, is zo'n project.

Aspin staat, in nauwe samenwerking met Koga en verschillende ontwerpers aan de wieg van deze uitgebreide online productconfigurator. Vanaf de eerste start ondersteund door een geheel in eigen beheer ontwikkelde backend-applicatie die de werking van de configurator tot in de fijnste puntjes bepaalde. Van idee in het hoofd van de consument tot daadwerkelijke order en raaplijsten in het ERP-systeem van Koga.

En dat bleek in fietsenland nog niet zo eenvoudig. Letterlijk zien wat je bouwt, conflicterende onderdelen, geldige raaplijsten, gewichts- en prijsberekeningen, verschillende landen, talen en valuta, online verkoop, etc., etc. Uiterst ingewikkelde processen waarin we met onze kennis, kunde en slimme software op vele vlakken succesvol hebben kunnen bijdragen. Zo succesvol dat ook zusterondernemingen Lapierre en Van Nicholas de configurator in hun programma opnamen.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons werk. Bel, mail, of bezoek ons kantoor aan de Kraneweg in Groningen.

050 579 18 00  //  info@aspin.nl

 

copyright © 2024 Aspin internet solutions B.V., Groningen • KvK 020 57 697