Honda Benelux

Sinds 2012 mogen wij Honda Benelux trots, eerlijk is eerlijk, tot onze kleurrijke clientèle rekenen. Originele opdracht: denk eens mee aan oplossingen voor een aantal tijdrovende bedrijfsprocessen. Met behulp van onze Flexxware bleek dit een kolfje naar onze hand. Inmiddels hebben we een aantal fraaie toepassingen voor Honda mogen ontwikkelen.

Zo hebben wij een generieke prijskaartgenerator gebouwd die dealers kunnen gebruiken om op eenvoudige wijze professionele informatiekaartjes voor motoren in de showroom te maken. Deze kaartjes worden gevoed vanuit een centrale database die door Honda via een gebruiksvriendelijke dealerapplicatie beschikbaar wordt gesteld. Dealers kunnen binnen deze applicatie de kaartjes ook nog deels personaliseren.

Een andere, hele dankbare applicatie betreft een boekingssysteem voor demonstratie-modellen (auto's en motoren). Dit boekingssysteem heeft het maken van boekingen sterk vereenvoudigd, verregaand geautomatiseerd en daarmee vele malen minder foutgevoelig gemaakt.

Aan de basis van deze en andere applicaties die wij voor Honda mogen ontwikkelen staat zoals gezegd, fier en trots ons eigen Flexxware. Met behulp van Flexxware zijn we in staat ogenschijnlijk totaal verschillende applicaties voor Honda binnen één eenvoudige omgeving beschikbaar te maken. Juist in dit soort omgevingen waar gemak, flexibiliteit en stabiliteit absolute must zijn, is Flexxware in zijn volle element.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons werk. Bel, mail, of bezoek ons kantoor aan de Kraneweg in Groningen.

050 579 18 00  //  info@aspin.nl

 

copyright © 2024 Aspin internet solutions B.V., Groningen • KvK 020 57 697