Sporthopper

Huis voor de Sport Groningen vindt het belangrijk dat kinderen een gezonde levensstijl ontwikkelen. Bewegen is daarin een belangrijke schakel. Dit gebeurt tijdens de gymnastieklessen op school. Maar ook buiten school moeten er voldoende mogelijkheden zijn voor kinderen om ervaring op te doen met veel verschillende sporten. Eén daarvan is Sporthopper, een intitatief van gemeente Groningen.

Sporthopper is een verzameling van sportkennismakingscursussen voor kinderen. Sportverenigingen en -organisaties bieden speciale cursussen aan voor kinderen van 4-13 jaar. In diverse gemeenten in  provincie Groningen worden de cursussen in verschillende sportaccommodaties georganiseerd.

De inschrijving voor de verschillende cursussen draait al vele jaren op de Flexxware software van Aspin. Samen met Huis voor de Sport Groningen is in september 2017 de Sporthopper website volledig vernieuwd. Aspin stond hierbij garant voor grote delen van het ontwerp en de complete realisatie. De nieuwe website is uiterst gebruiksvriendelijk en volledig toegespitst op de doelgroep van ouders en kinderen. Daarbij is de nieuwe website nu ook zonder problemen op smartphones en tablets te gebruiken. Samen met Huis voor de Sport Groningen hopen we dan ook nog meer kinderen te bereiken en met heel veel plezier te laten sporten.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons werk. Bel, mail, of bezoek ons kantoor aan de Kraneweg in Groningen.

050 579 18 00  //  info@aspin.nl

 

Voor de Sporthopper, ons sportkennismakingsprogramma in de gemeente Groningen, werken wij al jaren op een hele prettige manier samen met Aspin. Onlangs hebben zij een hele mooie nieuwe website voor ons gemaakt die gebruiksvriendelijk is voor tablets en smartphones. Het online inschrijfsysteem Flexxware werkt voor ons erg prettig en als wij vragen hebben is Aspin goed te bereiken om te helpen. Ze zijn praktisch, denken goed mee en altijd vriendelijk. 

Huis voor de Sport Groningen

copyright © 2024 Aspin internet solutions B.V., Groningen • KvK 020 57 697