Rentex Floron

Onze samenwerking met de wasserijbedrijf Rentex Floron dateert al uit 2005. Gepecialiseerd in textielbeheer voor de gezondsheidszorg, vroeg Rentex Floron ons oorspronkelijk voor de herbouw van de website van Rentex Floron. En als elk zichzelf respecterend internetbedrijf draaiden we daar onze hand natuurlijk niet voor om. Ook voor zusterondernemingen Wasserij de Blinde in Heerenveen en Rentex Awé in Stein volgden de nodige projecten. En nog leuker werd het toen we samen met Rentex aan een aantal hele interessante concepten konden werken.

Zo hebben we voor de klanten van Rentex Floron een speciale benchmark-toepassing mogen ontwikkelen. Bergen was zijn niet persé ons ding, bergen wasdata des te meer. In deze toepassing worden de letterlijk enorme hoeveelheden wasdata van klanten anoniem inzichtelijk gemaakt in een aantal overzichtelijke rapportages. Hoe doen mijn afdelingen het ten opzichte van elkaar, of zelfs van concullega's in dezelfde branche? En alles teruggerekend tot op het niveau van afzonderlijke bedden en bezettingsgraad, zodat in dit geval de spreekwoordelijke appels en peren vergeleken kunnen worden.

Ook de mobiele tel- en bestelapp die wij in 2014 hebben mogen ontwikkelen bleek een technisch uitdagend en uiterst dankbaar project. Klanten van Rentex kunnen deze app (beschikbaar voor iOS en Android) gebruiken om snel en eenvoudig met behulp van hun smartphone tellingen naar Rentex door te sturen. Dezelfde app wordt inmiddels ook door Wasserij de Blinde en Rentex Awé toegepast.

Meer weten?

Wij vertellen graag meer over ons werk. Bel, mail, of bezoek ons kantoor aan de Kraneweg in Groningen.

050 579 18 00  //  info@aspin.nl

copyright © 2023 Aspin internet solutions B.V., Groningen • KvK 020 57 697